Startul tău în Linux – Savnet Training Center
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Startul tău în Linux

septembrie 1, 2020 @ 8:00 pm - 9:30 pm UTC+2

Gratuit

Cu siguranță ai auzit câte ceva despre sistemul de operare Linux, dar poate că încă nu ai idee cu ce te-ar putea ajuta. 🤔 Fie că îți dorești să dobândești noi cunoștințe, fie că te gândești să pornești pe un alt drum, noi îți suntem alături – marțea aceasta vorbim despre Linux, cu toate informațiile de care ai nevoie. 

Rulând pe orice- de la telefoane la rachetele NASA, Linux este cel mai mare proiect open source. 🔝 În plus, cea mai mare parte a serverelor care există îl utilizează. Interesant, nu? 😊

Adi Mariș, trainerul nostru Linux, este aici, gata să îți dea toate detaliile de care ai nevoie pentru a te putea familiariza cu ceea ce înseamnă Linux pentru tehnologia din ziua de azi. 

Și pentru că ținem foarte mult ca oamenii noștri să fie pe deplin mulțumiți, webinarul se va încheia cu o seria de Q&A, așa că abia așteptăm să îți auzim întrebările, care cu siguranță vor primi răspunsul mult așteptat!

Fii alături de noi marți, 1 septembrie, ora 20, și haide să parcurgem împreună primii pași în ceea ce poate însemna viitoarea ta carieră. Tot ce ai de făcut e să te înscrii prin intermediul formularului, după care vei primi toate detaliile de conectare prin e-mail.

Ne vedem pe platforma Microsoft Teams! 🤗

Linkul de conectare se gaseste aici

RSVP

Bilete are not available as this eveniment has passed.

Detalii

Dată:
septembrie 1, 2020
Oră:
8:00 pm - 9:30 pm UTC+2
Cost:
Gratuit
Evenimente Category: