Automotive Analyst – Savnet Training Center
 
Career Path: AUTOMOTIVE
Nivel: ENTRY

Certificare SAA – Savnet Automotive Analyst

Un job în Automotive presupune lucrul cu software-uri speciale care au nevoie de o analiză aprofundată pentru dezvoltare și care se ocupă cu estetica și performanțele tehnice ale vehiculelor. Conform unui studiu, un salariu se încadrează, în medie, între 70.000$ - 90.000$ anual.

Responsabilități ale job-ului:

  • dezvoltarea și implementarea unor proceduri de testare
  • construirea unor prototipuri de componente pentru efectuarea testelor în vederea creșterii performanței
  • afolosirea unor software-uri specializate pentru modelare computerizată
  • crearea unei strategii de îmbunătățire în conformitate cu feedback-ul clienților

Certificarea SAA se obține parcurgând toate cursurile aferente acestei certificări și care sunt detaliate în Career Path-ul prezentat mai jos.

1Care sunt certificările pe care le pot obține?

La fiecare nivel, pe lângă certificarea pe care o primești la finalul absolvirii fiecărui curs, vei putea să obții un certificat de absolvire a nivelului, astfel - Entry: SAA (Savnet Automotive Analyst), Intermediate: SAT (Savnet Automotive Technician).

2Certificările sunt recunoscute?

Oricare ar fi nivelul la care te afli, vei primi o certificare de absolvire a fiecărui curs în parte. De asemenea, certificarea de absolvire a nivelului este recunoscută de companiile noastre partenere în vederea angajării.

3Care este următorul pas după obținerea certificării SAA?

Dacă dorești să avansezi în carieră te invităm să parcurgi cursurile de la nivelul Intermediate, respectiv să-ți obți certificarea SAT (Savnet Automotive Technician).