+40 726 410 591
mailto:contact@savnet.ro

Cisco CCNA Routing & Switching

Inovare. Flexibilitate. Comunicare. Aptitudini practice și oportunități de carieră conectate la tehnologia globală.

Prezentare generala

Cisco Certified Network Associate (CCNA) Routing and Switching este una dintre cele mai apreciate si solicitate certificari la nivel global care iti ofera cunostintele necesare pentru a instala, configura si depana retele de calculatoare de dimensiuni medii.

In cadrul acestei secvente de 4 cursuri vei invata despre modul de functionare al Internetului, despre implementarea, designul si depanarea conexiunilor dintr-o retea sau dintre retele construite pe arii geografice restranse sau insemnate (retele de tip LAN/WAN), despre cele mai importante protocoale de comunicatie, iti vei dezvolta spiritul de colaborare si munca in echipa, dar si un mod de abordare logic al problemelor si situatiilor tehnice.

Aptitudini de secol 21

Cisco Networking Academy reprezintă un model scalabil și sustenabil de succes care oferă o experiență de învățare inovatoare pentru a încuraja cursanții să își dezvolte competențele necesare designului și administrării de rețele de comunicație și aptitudini de carieră precum soluționarea de probleme, spiritul de echipă și gândirea analitică. Prin parcurgerea de activități care asigură interacțiunea cu echipamente reale și prin simulări de rețea, cursanții își dezvoltă competențe practice care îi ajută în întâmpinarea cererii în creștere pentru experți în rețelistică la nivel global.

Performanta la nivel global

Prin 20 de ani de experiență, Cisco Networking Academy aduce tradiția și inovația în cea mai mare comunitate de training Telecom la nivel global. Susținerea reciprocă, lucrul în echipă, cursurile, laboratoarele, mediile de simulare și emulare – reprezintă elementele cheie care dezvoltă pentru oricine cariere apreciate și bine cotate oriunde în lume. 

  • cea mai mare clasă globală
  • peste 20 de ani de experiență edcațională (din 1997)
  • 165 de țări 
  • peste 4 milioane de studenți activi
  • peste 100 milioane de examene online
  • peste 10000 de academii care oferă cursuri
  • 19 limbi de predare
  • peste 89 % dintre cursanți care și-au atins obiectivele: un loc de muncă nou, mai multă educație sau oportunități noi (statistică începând din 2005)

Savnet Training Center - Partener Cisco Networking Academy

Ca partener al Cisco Networking Academy, participăm la dezvoltarea profesională in domeniul retelelor de telecomunicatii printr-un program recunoscut si apreciat la nivel global. Experienta de invatare inovatoare este menită sa dezvolte cunostintele teoretice, spiritul de echipă, gandirea analitică si abilitatile practice prin simulări si lucrul cu echipamente.

Cum se desfașoară cursurile

Cunoștințele practice și teoretice necesare pentru design-ul, depanarea și securizarea rețelelor de comunicații se transmit prin:

-Prezentări teoretice susținute în fiecare ședintă de un instructor calificat
-Folosirea unei platforme online de suport de curs și simulări
-Virtualizare
-Laboratoare pe echipamente de rețea profesionale, proiecte și social networking.
-Evaluări online care oferă feedback personalizat relativ la evoluția fiecărui cursant