Experiența Educațională.


Ne-am dorit să oferim un loc unde pasiunea pentru training întalnește performanța.

Ne-am dorit să livrăm cursuri de IT&C așa cum am fi dorit să ne fie livrate și nouă: prin dezvoltarea cunoștințelor teoretice și abilităților practice într-un mediu profesionist și plăcut, prin parteneriate recunoscute la nivel global, alături de traineri certificați, cu experiență și tact pedagogic.


Astfel am construit Savnet Training Center.Cine Suntem?


Savnet Training Center înseamnă o echipă care oferă soluțiile cele mai potrivite pentru formarea profesională în domeniul IT.

Orientarea față de client, dedicarea asupra procesului de formare profesională, experiența globală, sunt elemente care caracterizează fiecare curs pe care îl gestionăm. Suntem angajați să inspirăm și să susținem oamenii, punem suflet și ambiție în fiecare proiect pentru a dezvolta sau evidenția ceea ce este mai bun în fiecare: valori, competențe, abilități și cunoștințe.


Filosofia Savnet.


Calitatea nu se livrează întâmplător. Presupune timp, pasiune și muncă.

Ca și centru de training, ne-am luat angajamentul să oferim cursanților și partenerilor noștri cea mai bună experiență educațională. Apoi am creat soluții prin care ințelegerea tehnologiilor IT&C a devenit plăcută și ușor de înțeles, iar prin comunicare, atenție la detalii și analizarea rezultatelor, am căutat constant să fim cei mai buni.


Vino alături de noi și fă diferența!


Ce ne recomandă?


Ne inspiră să susținem oamenii în drumul lor spre o carieră în IT. Poveștile de succes se scriu împreună.

    • Calitatea training-ului100%
    • Orientare către client100%
    • Experiența echipei100%

SUNTEM AICI PENTRU TINE