Găsește Job-ul
Potrivit Ție


Savnet este mai mult decât o Academie de cursuri IT, este partenerul tău în dezvoltarea unei cariere de succes.

Încheiem parteneriate cu o multitudine de companii din domeniul IT&C prin care îți asigurăm accesul la diverse Job-uri disponibile. În plus, realizăm un prim pas de recrutare la solicitarea companiilor: evaluăm cursanții după criterii tehnice și abilități soft, iar apoi facem recomandări de candidați potriviți pentru locurile de muncă existente în corporație. Oferă-ți o șansă în a avea un job care să-ți placă și bine remunerat, în domeniul IT: participă la cursurile noastre, aplică la job-urile prezentate mai jos, crează-ți profil de Candidat pentru a te ține la curent cu noi oportunități în carieră.

ÎN CURÂND JOB-URI DISPONIBILE
DE LA PARTENERII NOȘTRI

Cisco Trainer Part-time
Savnet Training Center Timisoara, Romania iul., 01

Fă-ți Profil de
Candidat

Platforma Savnet îți oferă avantajul de a-ți crea un profil de candidat. Vei avea posibilitatea să îți încarci CV-ul pentru a te introduce în baza noastră de date pentru job-uri viitoare sau poți să aplici direct la o companie care și-a afișat job-urile disponibile la noi pe site. În plus, ca membu al comunității SAVNET, vei fi informat despre evenimente, cursuri gratuite și promoții. Fă primul pas azi, spre o carieră potrivită ție!Pregătește-te pentru un Job în IT&C

Echipa noastră de traineri te așteaptă la Savnet Academy. Livrăm cursuri online sau în clasă, cu traineri certificați internațional. Poți alege din 5 specializări: TELECOM, SECURITY, CLOUD COMPUTING, AUTOMOTIVE, SOFTWARE DEVELOPMENT (vezi secțiunea Specializări & Meserii). După absolvirea cursurilor Savnet ai beneficiul de a intra în programul nostru de recrutare. Astfel îți oferim garanția unui job în IT.