Garanția Jobului.


La Savnet câștigi mai mult decât cursuri, câștigi cea mai bună experiență de învățare, în urma căreia îți garantăm prezența la interviuri de angajare și un job în companiile de IT. Noi facem legătura între abilitățile pe care trebuie să le dobândești în urma cursurilor și cerințele companiilor, astfel încât să-ți garantăm o carieră în IT.

Poți să lucrezi în IT chiar dacă nu ai deloc pregătire în domeniu! Pare imposibil? Nu este! Participând la cursurile Savnet poți evolua de la nivelul zero la un job de Analyst, Technician sau chiar IT Engineer! Avem experiența a 8 ani de cursuri livrate, peste 3000 de cursanți și un procentaj foarte bun de reușită în găsirea unui job în IT. Încrederea în tehnica noastră de predare și parteneriatele cu angajatori din aria IT stau la baza promisiunii: îți rambursăm taxa de școlarizare dacă, în termen de 6 luni după absolvire, nu ești acceptat la un job în una dintre companiile noastre partenere.


Alege-ți Cariera.


Urmează cursurile de la oricare Career Path disponibil, iar la final îți garantăm un job în IT.

98% dintre cursanții noștri și-au găsit un job în IT.

Corelăm cerințele actuale de pe piață cu programa cursurilor, astfel încât cunoștințele pe care le dobândești la cursurile Savnet au aplicabilitate practică 100%. În plus, facilităm legătura dintre absolvenți și companiile angajatoare, iar tu ai un loc de muncă asigurat după absolvire.


100% dintre cursanții noștri au participat la interviuri de angajare în primele 6 luni după finalizarea cursurilor.

VȘtim că o să-ți angrenezi toată voința pentru a învăța, atât individual cât și în cadrul cursurilor, de aceea absolvenții noștri au asigurată participarea la interviuri de angajare. Aceste interviuri sunt pentru locuri de muncă disponibile în cadrul companiilor angajatoare, care fac parte din rețeaua noastră de parteneriate.


savnet_corporate_2

Competențe
Tehnice.


Ce înveți la cursuri pentru a-ți asigura angajarea?

Metodologia de învățare Savnet a fost dezvoltată de traineri certificați, cu experiență și tact pedagogic. Fiecare modul de cursuri, precum și proiectele practice în care te vei implica îți asigură o bază de cunoștințe solide. Personalizăm conținutul cursurilor noastre în funcție de cerințele angajatorilor de pe piața de IT. Astfel îți garantăm că toate cunoștințele și abilitățile hard dobândite la cursuri îți vor servi 100% în cariera ta de IT-ist!


limbaj

Python
Java
C / C++
SQL
HTML + CSS
JavaScript

softwaredesign

Decompoziția problemei
Cod curat
Securitate

softwaredesign

Debug
Testare
Git
DevOps

softwaredesign

Structuri de date
Algoritmi
Rețele

Competențe
Colective.


Ce abilități soft vei dobândi pentru a te diferenția?

A cunoaște un limbaj de programare nu este suficient pentru a face performanță. Ceea ce transformă un IT-ist în expert sunt abilitățile soft. În cadrul cursurilor vei avea ocazia să-ți dezvolți competențe de lucru în echipă, comunicare eficientă și management al proiectului. De la abilitatea de a te aîncadra în termenele de realizare a task-urilor, până la felul în care primești și dai feedback - toate sunt importante în cariera ta de programator.


softwaredesign

Exprimare clară
Prezentare
Limbaj tegnic
Conflict management

softwaredesign

Atingerea obiectivelor
Focus
Time management
Coordonare

softwaredesign

Eficiență
Task
Feedback optim
Susținere reciprocă

softwaredesign

Eficiență & Rezultate
Învățare continuă
Consecvență
Dezvoltare