Experiența Educațională.


Ne-am dorit să oferim un loc unde pasiunea pentru training întalnește performanța.

Ne-am dorit să livrăm cursuri de IT&C așa cum am fi dorit să ne fie livrate și nouă: prin dezvoltarea cunoștințelor teoretice și abilităților practice într-un mediu profesionist și plăcut, prin parteneriate recunoscute la nivel global, alături de traineri certificați, cu experiență și tact pedagogic.


Astfel am construit Savnet Training Center.Cine Suntem?


Savnet Training Center înseamnă o echipă care oferă soluțiile cele mai potrivite pentru formarea profesională în domeniul IT.

Orientarea față de client, dedicarea asupra procesului de formare profesională, experiența globală, sunt elemente care caracterizează fiecare curs pe care îl gestionăm. Suntem angajați să inspirăm și să susținem oamenii, punem suflet și ambiție în fiecare proiect pentru a dezvolta sau evidenția ceea ce este mai bun în fiecare: valori, competențe, abilități și cunoștințe.Filosofia Savnet.


Calitatea nu se livrează întâmplător. Presupune timp, pasiune și muncă.

Ca și centru de training, ne-am luat angajamentul să oferim cursanților și partenerilor noștri cea mai bună experiență educațională. Apoi am creat soluții prin care ințelegerea tehnologiilor IT&C a devenit plăcută și ușor de înțeles, iar prin comunicare, atenție la detalii și analizarea rezultatelor, am căutat constant să fim cei mai buni.


Vino alături de noi și fă diferența!


Ce ne recomandă?


Ne inspiră să susținem oamenii în drumul lor spre o carieră în IT. Poveștile de succes se scriu împreună.

  • Calitatea training-ului100%
  • Orientare către client100%
  • Experiența echipei100%

Evoluția Savnet Academy


Tehnologii livrate și parteneriate educaționale

 • 2012

  Punem bazele Savnet Center.
  Cu dedicare și perseverență, ne-am angajat pasiunea pentru a crea un proces de învățare plăcut și ușor de înțeles, transformând tehnologiile IT&C în concepte tangibile.
 • 2014

  Devenim parteneri acreditati Cisco Networking Academy.
  Incepem livrarea cursurilor Cisco R&S.
  Prin cursurile Cisco dezvoltăm aptitudini practice și oportunități de carieră conectate la tehnologia globală.
  cisco
 • 2016

  Devenim parteneri Corning Fiber Optics
  Incepem livrarea cursurilor Linux in solutia LPI
  (Linux Professional Institute)
  linux cornig
 • 2017

  Începem livrarea cursurilor Java, într-o
  versiune customizată, prin 3 module de curs:
  Java Essentials 1, Java Essentials 2
  Java Full Stack – The Startup Company Approach
  java
 • 2018

  Începem livrarea cursurilor Python
  Devenim parteneri acreditați C/C++ Academy
  Devenim parteneri Juniper Academic Alliance
  Devenim parteneri CompTIA
 • 2019

  Începem livrarea cursurilor C/C++
  Incepem livrarea cursurilor 2G, 3G, 4G
  Devenim parteneri VMWare IT Academy
  c+ 4g

Echipa Noastră.


Ne concentrăm permanent atenția pe dezvoltarea de noi cursuri, pe oferirea celor mai bune servicii și implicarea unor formatori de calitate, de nivel senior. În același timp, asigurăm sprijinul întregii echipe pentru dezvoltarea formatorilor juniori.

Adrian

Timpul a însemnat pentru Adi cel mai bun mentor - de acolo și până la aprecierea tuturor cursanților a fost vorba de pură pasiune. Gândirea logică, capacitatea de a analiza și de a găsi soluții optime, toate aduc un plus cursurilor pe care el le livrează.

Adrian Savu-Jivanov
CEO & Co-Founder

Darius

Comunicativ și cu o personalitate complexă, Darius are o mulțime de proiecte în domeniul IT prin care își depășește limitele, ceea ce îi place. Dedicarea față de cursanți îl face un trainer de excepție.

Darius Petrov
Big Data Engineer & Trainer Python

Emanuel

Experiența vastă de programare și pasiunea sunt atuurile lui Emanuel. Îi place să transmită cursanților din cunoștințele sale și se implică în fiecare etapă a cursurilor.

Emanuel Crăciun
Software Engineer & Trainer Python

Sergiu"

Sergiu crede că cea mai mare plăcere în postura de mentor este aceea de a-și vedea cursanții drept colegi la locul de muncă. Pasiunea pentru rețelistică l-a adus ca mentor la Savnet, iar fiecare zi este o ocazie pentru a se perfecționa.

Sergiu Dumitru
Network Engineer & Trainer Cicso

Adrian

Fiecare cursant poate fi ca Adi - azi un profesionist pentru că ieri a avut potențial și a știut ce îl pasionează. Își trăiește viața cu pasiune și vrea să transmită mai departe cât mai mult din ceea ce știe.

Adrian Mariș
Trainer Linux

Lucian"

Lucian știe că atunci când îi ajută pe ceilalți în drumul lor spre succes, e cu un pas mai aproape înspre a-și contura propria reușită. Atuurile lui Lucian se pot rezuma la capacitatea de a privi, interveni și apoi de a prelua esența.

Lucian Corduneanu
Software Engineer & Trainer C

Octavian"

Cu o fire calculată și toate gândurile puse la punct, Octavian muncește continuu pentru a se autodepăși. Latura sa de manager se transmite, ușor-ușor, și la cei care îi urmează cursurile.

Octavian Stancu
Manager & Trainer Cisco

Patricia"

Patricia se bucură de satisfacția mentoratului, alături de cursanții săi, prin energia și bună-starea pe care o aduce la fiecare curs. Capacitatea ei de a găsi soluții pentru oricine o diferențiază și o face să câștige încrederea cursanților.

Patricia Popa
Software Engineer & Trainer Java

Raluca"

Raluca s-a diferențiat întotdeauna prin felul său de a fi - îmbină pasiunea pentru domeniu cu perseverența și plăcerea pentru ceea ce face. A renunțat la bariera mentor-cursant pentru că cea mai bună metodă de învățare e prin participarea activă.

Raluca Butaci
Software Engineer & Trainer C

Andy Vesa

Devotamentul și pasiunea l-au adus pe Andi, cu fiecare ocazie, în postura de mentor- fie că e vorba de academia noastră sau de universitatea la care el activează.

Andy Vesa
Telecom Engineer & Trainer Telecom

MArco

Cel mai mare challenge pentru Marco este să contribuie la procesul de evoluție al cursanților- către un alt job, poate chiar o carieră.

Marco Păcurariu
Software Engineer & Trainer Java

Stefan

Ștefan este dovada vie că, făcând ceea ce îți place cel mai mult, nu vei simți nici măcar o zi că muncești.

Ștefan Besu
CyberSecurity Analyst & Trainer Security

Cristian

Experiența lui Cristi este relevantă pentru startul oricărui cursant. Expert în Linux de 15 ani, Cristi are abilitatea de a transmite cu entuziasm cunoștințele sale, motivând persoanele aflate la început de carieră.

Cristian Bădă
Engineer & Trainer Linux

Bogdan

Complexitatea personalității lui Bogdan ne aduce în față un om extrem de inteligent, experimentat, implicat și devotat pasiunii sale.

Bogdan Șolga
Java Coach & Trainer, LearnSpring Founder

Alison

Firea extrem de complexă a lui Alison o determină să gândească rațional și, atunci când vine vorba de artă, să o introducă și în domeniul IT.

Alison Schmirler
Trainer Python în Telecom

 

Adelina"

Adelina este tipul de persoană care pune suflet în orice face, mai ales dacă știe că prin ceea ce face îi poate ajuta pe alții. Firea sociabilă și energia Adelinei vin la pachet cu aptitudini administrative bine puse la punct.

Adelina Dumitru
Operation Manager

Karina

Karinna consideră că viitorul îl poate construi oricine, dar îl pot trăi doar cei care fac ceea ce iubesc. Cea mai importantă valoare a Karinnei este cuvântul, fiind un om de bază în academie.

Karinna Barbu
Asistent PR & Comunicare

Metodologie.


Experienața educațională a fiecărui cursant în sesiunile Savnet Training Center este foarte importantă pentru noi.

Pentru a asigura cele mai bune rezultate, păstrăm o metodologie testată și validată prin experiența și resursele pe care le-am construit în timp.
PLATFORMĂ E-LEARNING


DOCUMENTAȚIE SUPLIMENTARĂ


PREZENTĂRI


LABORATOARE


LUCRU PE ECHIPAMENTE


SIMULĂRI


PROIECTE


TESTE PARȚIALE


EXAMINARE TEORETICĂ


EXAMINARE PRACTICĂ

Infrastructură Și Facilități De Pregătire.


Experiența educațională a fiecărui cursant în sesiunile Savnet Training Center este foarte importantă pentru noi.

Pentru a asigura cele mai bune rezultate, desfășurăm cursurile offline într-un mediu plăcut, la sediul nostru din clădirea Incuboxx Timișoara. Dispunem de: Sală de curs pentru prezentări / workshop-uri, Sală de examinare CISCO / LINUX și 3 Laboratoare pentru cursurile LINUX / PYTHON / CISCO / JAVA / LTE (4G).