Certificările SAVNET


Câștigarea unei Certificări Savnet este cea mai bună cale de a te pregăti pentru o carieră de succes în IT&C. Iar acesta nu este singurul motiv pentru care te invităm să-ți alegi certificarea pe care ți-o dorești.

Poți alege între 19 certificări structurate pe 5 specializări: TELECOM, SECURITY, CLOUD COMPUTING, AUTOMOTIVE și SOFTWARE DEVELOPMENT. Fiecare certificare face parte dintr-un Career Path (vezi mai jos) și este alcătuită dintr-o suită de cursuri concepute armonios pentru a învăța și de a te dezvolta.


Cum decizi de unde să începi?

Alegi nivelul la care te aflii (entry-level, intermediate, advanced) și te înscri la unul din modulele: Analyst, Technician, Engineer.
Parcurgi toate cursurile din specializare.
Te programezi pentru susținerea certificării Savnet și-ți atingi obiectivul de performanță în carieră.

Îți garantăm una dintre cele mai bune experiențe educaționale, care să-ți aducă noi oportunități: un început de carieră în lumea IT & C, o nouă specializare sau posibilitatea de a te perfecționa dacă lucrezi deja în IT.


VEZI TOATE CERTIFICĂRILE

Avantajele Certificării Savnet.


Descoperă în continuare principalele avantaje ale Certificării Savnet și
6 motive pentru care să câștigi una.

incons_certificari_1

AI CERTITUDINEA ANGAJĂRII

Certificările Savnet îți oferă avantajul de a fi un candidat valoros pentru angajatori și îți dau un avantaj competitiv în fața altor candidați la job-ul dorit. Certificarea este o validare a competențelor tale și “o carte de vizită” cu rol important în evaluarea și decizia de angajare pe care o iau companiile.
incons_certificari_2

AI UN SALARIU MAI MARE

Angajații care au certificări câștigă cu 15-20% mai mult decât ceilalți. De asemenea, companiile apreciază persoanele care se implică în dezvoltarea competențelor în mod continuu, aceștia reprezentând profilul căutat de companii pentru pozițiile de midle și top management.

incons_certificari_3

TE FACI REMARCAT LA JOB

Deoarece obținerea unei certificări înseamnă dobândirea de abilități noi, vei putea fii mai eficient la job. Îți dezvolți abilitatea de a rezolva probleme și te faci remarcat în fața angajatorului, devenind în scurt timp un membru indispensabil al echipei.
incons_certificari_4

EȘTI PROMOVAT

Certificările obținute te diferențiază de alți profesioniști din cadrul companiei și cresc șansele de a obține o promovare în timp mai scurt.

incons_certificari_5

AI MAI MULTE OPȚIUNI ÎN CARIERĂ

Certificările Savnet acoperă o arie vastă: 5 specializări și 19 meserii în domeniul IT&C. De asemenea certificările sunt aferente diferitelor etape de pregătire, astfel poți oricând să evoluezi obținând o certificare superioară. În plus, limbajele de programare și abilitățile dobândite sunt apreciate și pot fi aplicate la nivel internațional, ceea ce îți oferă o flexibilitate în carieră.
incons_certificari_6

EȘTI LA CURENT CU SCHIMBĂRILE TEHNOLOGICE

Tehnologiile evoluează rapid, iar profesioniștii IT trebuie să țină pasul. Cursurile pe care le vei face pentru obținerea certificărilor Savnet sunt constant îmbunătățite pentru a răspunde, în fiecare moment, cerințelor companiilor angajatoare. Astfel vei fi mereu competent și tot mai bun în aria ta profesională.

CERTIFICĂRI DISPONIBILE