Python Programmer – Savnet Training Center
Transmissions Technician
26/04/2021
Python Developer
26/04/2021
Career Path: SOFT DEV.
Nivel: INTERMEDIATE

Certificare SPP – Savnet Python Programmer

Nivelul Intermediate este al doilea din seria celor 3 niveluri de cunoștințe stabilite pentru a putea obține un job în Software Development cu specializarea Python Development. Certificările Savnet îți oferă avantajul de a fi un candidat valoros pentru angajatori și îți dau un avantaj competitiv în fața altor candidați la job-ul dorit. Certificarea este o validare a competențelor tale și “o carte de vizită” cu rol important în evaluarea și decizia de angajare pe care o iau companiile. Pentru dobândirea Certificării SPP ai 51 de ore teoretice și un proiect practic, cu aplicabilitate în realitatea de azi.

Responsabilități ale job-ului:

  • scrierea de cod scalabil folosind limbajul de programare Python
  • testarea și depanarea aplicațiilor
  • integrarea elementelor orientate spre utilizator utilizând logica de pe server
  • reprogramarea bazelor de date existente pentru a îmbunătăți funcționalitatea acestora

1Care sunt certificările pe care le pot obține?

La fiecare nivel în parte, pe lângă certificarea pe care o primești la finalul absolvirii fiecărui curs, vei putea să obții un certificat de absolvire a nivelului, astfel- Entry: SPA (Savnet Python Analyst), Intermediate: SPT (Savnet Python Technician), Advanced: SPE (Savnet Python Engineer).

2Certificările sunt recunoscute?

Oricare ar fi nivelul la care te afli, vei primi o certificare de absolvire a fiecărui curs în parte. De asemenea, certificarea de absolvire a nivelului este recunoscută de companiile noastre partenere în vederea angajării.

3Cum pot parcurge fiecare nivel?

Cele 3 niveluri disponibile- Entry, Intermediate și Advanced- trebuie urmate pe rând, astfel încât fiecare nivel presupune cunoașterea informațiilor din nivelul anterior. Altfel spus, nu vei putea parcurge nivelul Intermediate dacp nu ai cunoștințele pe care ți le oferă nivelul Entry. Parcurgerea efectivă a unui nivel înseamnă absolvirea fiecărui curs specific nivelului respectiv.