Transmissions Technician – Savnet Training Center
Python Programmer
26/04/2021
Transmissions Analyst
26/04/2021
Career Path: TELECOM
Nivel: INTERMEDIATE

Certificare STT – Savnet Transmissions Techinican

După absolvirea nivelului entry sau dacă lucrezi deja în domeniul transmisiunilor, poți avansa în carieră dobândind certificarea STT - Savnet Transmissions Technician. Timp de 4 luni vei studia cu trainerii Savnet, cursuri de Fiber Optics și Microwaves. Obținerea acestei certificări Savnet îți asigură accesul la poziții superioare în companii, acestea fiind mai bine plătite și reprezintă următorul pas în evoluția ta în carieră.

Responsabilități ale job-ului:

  • depanarea problemelor care pot apărea, în vederea tratării erorilor de securitate și remedierii defecțiunilor
  • configurarea, monitorizarea, testarea și evaluarea sistemelor de rețea, cum ar fi LAN, WAN, Intranet, Internet
  • planificarea și analiza sistemelor complexe de rețea, utilizând soluții software sau hardware
  • crearea și proiectarea rețelelor de calculatoare în conformitate cu anumite standarde

1Care sunt certificările pe care le pot obține?

La fiecare nivel în parte, pe lângă certificarea pe care o primești la finalul absolvirii fiecărui curs, vei putea să obții un certificat de absolvire a nivelului, astfel- Entry: STA (Savnet Transmissions Analyst), Intermediate: STT (Savnet Transmissions Technician).

2Certificările sunt recunoscute?

Oricare ar fi nivelul la care te afli, vei primi o certificare de absolvire a fiecărui curs în parte. De asemenea, certificarea de absolvire a nivelului este recunoscută de companiile noastre partenere în vederea angajării.

3Cum pot parcurge fiecare nivel?

Cele 2 niveluri disponibile- Entry și Intermediate- trebuie urmate pe rând, astfel încât fiecare nivel presupune cunoașterea informațiilor din nivelul anterior. Altfel spus, nu vei putea parcurge nivelul Intermediate dacă nu ai cunoștințele pe care ți le oferă nivelul Entry. Parcurgerea efectivă a unui nivel înseamnă absolvirea fiecărui curs specific nivelului respectiv.