Transmissions Analyst – Savnet Training Center
Radio Technician
26/04/2021
Transmissions Technician
26/04/2021
Career Path: TELECOM
Nivel: ENTRY

Certificare STA – Savnet Transmissions Analyst

Un job în Telecom, cu specializarea Transmisiuni, presupune proiectarea și instalarea echipamentelor și instalațiilor de telecomunicații, cum ar fi sistemul de comutare electronică, fibră optică, sistemele de transmisie cu microunde și rețelele IP.


Conform unui studiu, un salariu ar putea ajunge la 80.000$ - 100.000$ anual. Entry este primul din seria celor 2 niveluri de cunoștințe stabilite pentru a putea obține un job în Telecom cu specializarea Transmisiuni. În cele 100 de ore de curs vei dobândi cunoștințe teoretice solide, care îți vor oferi o șansă reală de a avea un job bine plătit în acest domeniu. Prin această certificare te diferențiezi de alți candidați deoarece pregătirea ta specifică va fi mai bună. Certificările Savnet sunt o garanție a performanței tale pe care o oferim angajatorilor.

Responsabilități ale job-ului:

  • depanarea problemelor care pot apărea, în vederea tratării erorilor de securitate și remedierii defecțiunilor
  • configurarea, monitorizarea, testarea și evaluarea sistemelor de rețea, cum ar fi LAN, WAN, Intranet, Internet
  • planificarea și analiza sistemelor complexe de rețea, utilizând soluții software sau hardware
  • crearea și proiectarea rețelelor de calculatoare în conformitate cu anumite standarde

1Care sunt certificările pe care le pot obține?

La fiecare nivel în parte, pe lângă certificarea pe care o primești la finalul absolvirii fiecărui curs, vei putea să obții un certificat de absolvire a nivelului, astfel- Entry: STA (Savnet Transmissions Analyst), Intermediate: STT (Savnet Transmissions Technician).

2Certificările sunt recunoscute?

Oricare ar fi nivelul la care te afli, vei primi o certificare de absolvire a fiecărui curs în parte. De asemenea, certificarea de absolvire a nivelului este recunoscută de companiile noastre partenere în vederea angajării.

3Cum pot parcurge fiecare nivel?

Cele 2 niveluri disponibile- Entry și Intermediate- trebuie urmate pe rând, astfel încât fiecare nivel presupune cunoașterea informațiilor din nivelul anterior. Altfel spus, nu vei putea parcurge nivelul Intermediate dacă nu ai cunoștințele pe care ți le oferă nivelul Entry. Parcurgerea efectivă a unui nivel înseamnă absolvirea fiecărui curs specific nivelului respectiv.