Automotive Technician – Savnet Training Center
Java Associate
20/04/2021
Cloud Technician
25/04/2021
Career Path: AUTOMOTIVE
Nivel: INTERMEDIATE

Certificare SAT – Savnet Automotive Technician

Lucrezi deja în domeniul automotive și vrei să evoluezi, sau ai finalizat cu succes prima etapă și ai obținut certificarea SAA - Savnet Automotive Analyst aferentă entry level - e momentul să faci pasul următor. Bine ai venit la modulul Intermediate!


Nu mai ești boboc, deci ai în buzunar cunoștințele de C Fundamentals, Linux Essentials și Electronics Fundamentals necesare pentru a putea începe cursurile pentru certificarea SAT - Savnet Automotive Technician. Ce te așteaptă?

Pe parcursul a 186 de ore teoretice vei învăța, cu un trainer certificat internațional, tot ce ține de: Cisco CCNA ITN,  C Intermediate, Embedded C Intermediate, Wireshark Fundamentals. Cunoștințele sunt complexe, dar accesibile datorită metodei de predare Savnet. În plus vei aplica într-un proiect practice tot ce ai învățat, pentru a percepe aplicabilitatea practică a informațiilor învățate.

Responsabilități ale job-ului:

  • dezvoltarea și implementarea unor proceduri de testare
  • construirea unor prototipuri de componente pentru efectuarea testelor în vederea creșterii performanței
  • afolosirea unor software-uri specializate pentru modelare computerizată
  • crearea unei strategii de îmbunătățire în conformitate cu feedback-ul clienților

1Care sunt certificările pe care le pot obține?

La fiecare nivel, pe lângă certificarea pe care o primești la finalul absolvirii fiecărui curs, vei putea să obții un certificat de absolvire a nivelului, astfel - Entry: SAA (Savnet Automotive Analyst), Intermediate: SAT (Savnet Automotive Technician).

2Certificările sunt recunoscute?

Oricare ar fi nivelul la care te afli, vei primi o certificare de absolvire a fiecărui curs în parte. De asemenea, certificarea de absolvire a nivelului este recunoscută de companiile noastre partenere în vederea angajării.

3Cum pot parcurge fiecare nivel?

Cele 2 niveluri disponibile- Entry și Intermediate- trebuie urmate pe rând, astfel încât fiecare nivel presupune cunoașterea informațiilor din nivelul anterior. Altfel spus, nu vei putea parcurge nivelul Intermediate dacă nu ai cunoștințele pe care ți le oferă nivelul Entry. Parcurgerea efectivp a unui nivel înseamnă absolvirea fiecărui curs specific nivelului respectiv.