Java Associate – Savnet Training Center
Automotive Technician
25/04/2021
Routing & Switching Analyst 
20/04/2021
Career Path: SOFT DEV.
Nivel: ENTRY

Certificare SJA – Savnet Java Associate

O carieră în Software Development reprezintă combinația perfectă între oportunități excelente de muncă disponibile și recompensele uriașe în ceea ce privește satisfacția personală, dezvoltare de sine și expresia creativă. La Savnet poți alege dintre 6 certificări, grupate pe 2 direcții: Java și Python. În funcție de companie, un Software Developer va analiza nevoile consumatorilor și va crea, testa și dezvolta un software care fie va avea drept scop soluționarea unei probleme, fie poate fi o sursă de entertainment sau poate contribui la ușurarea responsabilităților de zi cu zi a celorlalți angajați.


Ca și junior în domeniu, pentru certificarea SJA o să beneficiezi de peste 100 de ore de pregătire în Java, cu trainer dedicat care îți va explica fiecare pas. Proiectul practic de la final îți va da șansa de a aplica pe cazuri reale, cunoștințele și abilitățile tehnice dobândite. Astfel înveți în mod eficient și util. 

Responsabilități ale job-ului:

  • testarea aplicațiilor pentru a verifica dacă proiectul este conform cu specificațiile clientului
  • depanarea și tratarea problemelor tehnice
  • analizarea cerințelor utilizatorilor
  • elaborarea de documentații

1Care sunt certificările pe care le pot obține?

La fiecare nivel în parte, pe lângă certificarea pe care o primești la finalul absolvirii fiecărui curs, vei putea să obții un certificat de absolvire a nivelului, astfel- Entry: SJA (Savnet Java Analyst), Intermediate: SJT (Savnet Java Technician), Advanced: SJE (Savnet Java Engineer).

2Certificările sunt recunoscute?

Oricare ar fi nivelul la care te afli, vei primi o certificare de absolvire a fiecărui curs în parte. De asemenea, certificarea de absolvire a nivelului este recunoscută de companiile noastre partenere în vederea angajării.

3Cum pot parcurge fiecare nivel?

Cele 3 niveluri disponibile- Entry, Intermediate și Advanced- trebuie urmate pe rând, astfel încât fiecare nivel presupune cunoașterea informațiilor din nivelul anterior. Altfel spus, nu vei putea parcurge nivelul Intermediate dacă nu ai cunoștințele pe care ți le oferă nivelul Entry. Parcurgerea efectivă a unui nivel înseamnă absolvirea fiecărui curs specific nivelului repsectiv.