Routing & Switching Analyst  – Savnet Training Center
Security Analyst
20/04/2021
Java Associate
20/04/2021
Career Path: TELECOM
Nivel: ENTRY

Certificare SRSA – Savnet Routing & Switching Analyst 

Trăim într-o lume a telecomunicațiilor, cu miliarde de dispozitive conectate la rețele prin intermediul switch-urilor, routerelor și punctelor de acces fără fir. Te fascinează această lume? La Savnet poți să alegi între 7 Certificări împărțite pe 3 ramuri: Routing & Switching, Radio 4G/5G, Transmisiuni. 


Dacă ești la început îți recomandăm certificarea SRSA - Savnet Routing & Switching Analyst care face parte din entry level. Cisco CCNA - modului 1 și 2 - este un curs apreciat și recunoscut în mediul economic oriunde la nivel global, dezvoltate pentru a-ți oferi acces la o carieră în domeniul rețelisticii. În 200 de ore de cursuri o să mai înveți Linux Essentials, Intro în Telecom și o să aplici ce ai învățat într-un proiect practic desprins din provocările unui job real în Telecom. Astfel va începe cariera ta de succes.

Responsabilități ale job-ului:

  • realizarea unei strategii a rețelei, incluzând proiectarea structurii acesteia, definirea și instalarea standardelor de durată ale sistemului
  • gestionarea capacității și auditul structurii rețelei IP și a echipamentelor existente
  • administrarea setărilor firewall în conformitate cu strategia de securitate
  • investigarea problemelor de rețea în mediile LAN și WAN
  • comunicarea cu inginerii și departamentul de management de proiect

1Care sunt certificările pe care le pot obține?

La fiecare nivel în parte, pe lângă certificarea pe care o primești la finalul absolvirii fiecărui curs, vei putea să obții un certificat de absolvire a nivelului, astfel- Entry: SRSA (Savnet Routing & Switching Analyst), Intermediate: SRST (Savnet Routing & Switching Technician), Advanced: SRSE (Savnet Routing & Switching Engineer).

2Certificările sunt recunoscute?

Oricare ar fi nivelul la care te afli, vei primi o certificare de absolvire a fiecărui curs în parte. De asemenea, certificarea de absolvire a nivelului este recunoscută de companiile noastre partenere în vederea angajării.

3Cum pot parcurge fiecare nivel?

Cele 3 niveluri disponibile- Entry, Intermediate și Advanced- trebuie urmate pe rând, astfel încât fiecare nivel presupune cunoașterea informațiilor din nivelul anterior. Altfel spus, nu vei putea parcurge nivelul Intermediate dacă nu ai cunoștințele pe care ți le oferă nivelul Entry. Parcurgerea efectivă a unui nivel înseamnă absolvirea fiecărui curs specific nivelului respectiv.