Cloud Technician – Savnet Training Center
Automotive Technician
25/04/2021
Security Technician
25/04/2021
Career Path: CLOUD
Nivel: INTERMEDIATE

Certificare SCT – Savnet Cloud Technician

Dacă ai coborât din nori și ai dobândit deja certificarea entry level Savnet Cloud Analyst, este momentul să avansezi la nivelul intermediate.


Ca să câștigi certificarea Savnet Cloud Technician trebuie să parcurgi peste 200 de ore de cursuri:  Cisco CCNA ENSA, CompTIA Server, Intro Linux 1, OpenStack, SysOps Administrator. Cu răbdare, perseverență și îndrumare din partea trainerilor Savnet certificați internațional, vei dobândi toate informațiile necesare acestei certificări.

Cloud Computing a devenit o componentă fundamentală pentru corporații și companii, iar certificarea STC este o garanție că ești pregătit la nivelul cerințelor internaționale și îți va fi foarte ușor să avansezi în acest domeniu.

Responsabilități ale job-ului:

  • furnizarea de informații de proiectare
  • analizarea punctelor slabe și realizarea unor strategii de îmbunătățire a sistemului
  • planificarea, proiectarea și dezvoltarea unei aplicații pe Cloud
  • selectarea serviciilor Cloud adecvate pentru a proiecta și implementa o aplicație pe baza anumitor cerințe date

1Care sunt certificările pe care le pot obține?

La fiecare nivel în parte, pe lângă certificarea pe care o primești la finalul absolvirii fiecărui curs, vei putea să obții un certificat de absolvire a nivelului, astfel- Entry: SCA (Savnet Cloud Analyst), Intermediate: SCT (Savnet Cloud Technician).

2Certificările sunt recunoscute?

Oricare ar fi nivelul la care te afli, vei primi o certificare de absolvire a fiecărui curs în parte. De asemenea, certificarea de absolvire a nivelului este recunoscută de companiile noastre partenere în vederea angajării.

3Cum pot parcurge fiecare nivel?

Cele 2 niveluri disponibile- Entry și Intermediate- trebuie urmate pe rând, astfel încât fiecare nivel presupune cunoașterea informațiilor din nivelul anterior. Altfel spus, nu vei putea parcurge nivelul Intermediate dacă nu ai cunoștințele pe care ți le oferă nivelul Entry. Parcurgerea efectivă a unui nivel înseamnă absolvirea fiecărui curs specific nivelului respectiv.