Security Technician – Savnet Training Center
Routing & Switching Technician 
25/04/2021
Cloud Technician
25/04/2021
Career Path: SECURITY
Nivel: INTERMEDIATE

Certificare SST – Savnet Security Technician

Nevoia tot mai mare de candidați calificați în nișe tehnice de Securitate cibernetică, ne-a determinat să dezvoltăm modulul intermediate structurat în peste 200 de ore de cursuri care acoperă a multitudine de cunoștințe și abilități, plus un proiect practic.


Cisco CCNA ENSA, Python for Automating Information Security, Intro Linux 1, CompTIA CySA, CompTIA PenTest - toate sunt explicate de trainerii Savnet și o să fii îndrumat pas cu pas pentru a deveni un Technician redutabil. Obținând o certificare Savnet parcurgi un proces în urma căruia dobândești abilități tehnice și specifice, care îți dau marele avantaj de a fi flexibil și adaptabil la provocările care apar în acest domeniu.

Obținând certificarea SST ai șanse foarte mari de evoluție în carieră. Companiile caută persoane cu certificări, iar noi la Savnet adaptăm conținutul cursurilor în funcție de cerințele de pe piață, deci cu atât mai mult o să fii un candidat redutabil.  

Responsabilități ale job-ului:

  • instalarea și monitorizarea unui software de securitate pentru protejarea sistemelor și infrastructurii, inclusiv firewall-urile și programele de criptare a datelor
  • colaborarea cu echipa de securitate pentru efectuarea testelor și descoperirea vulnerabilităților de rețea
  • cercetarea posibilelor îmbunătățiri de securitate și crearea unui raport cu recoamndări în această privință

1Care sunt certificările pe care le pot obține?

La fiecare nivel în parte, pe lângă certificarea pe care o primeșsti la finalul absolvirii fiecărui curs, vei putea să obții un certificat de absolvire a nivelului, astfel- Entry: SSA (Savnet Security Analyst), Intermediate: SST (Savnet Security Technician).

2Certificările sunt recunoscute?

Oricare ar fi nivelul la care te afli, vei primi o certificare de absolvire a fiecărui curs în parte. De asemenea, certificarea de absolvire a nivelului este recunoscută de companiile noastre partenere în vederea angajării.

3Cum pot parcurge fiecare nivel?

Cele 2 niveluri disponibile- Entry și Intermediate- trebuie urmate pe rând, astfel încât fiecare nivel presupune cunoașterea informațiilor din nivelul anterior. Altfel spus, nu vei putea parcurge nivelul Intermediate dacă nu ai cunoștințele pe care ți le oferă nivelul Entry. Parcurgerea efectivă a unui nivel înseamnă absolvirea fiecărui curs specific nivelului respectiv.