Routing & Switching Technician  – Savnet Training Center
Security Technician
25/04/2021
Routing & Switching Engineer
25/04/2021
Career Path: TELECOM
Nivel: INTERMEDIATE

Certificare SRST – Savnet Routing & Switching Technician 

Intermediate este al doilea din seria celor 3 niveluri de cunoștințe stabilite pentru a putea obține un job în Telecom cu specializarea Routing & Switching. Noi te pregătim pentru succes!


Cursanții noștri își iau certificările cu brio deoarece metodele noastre de predare sunt ancorate în realitatea economică și testate de-a lungul timpului. Proiectul practic care urmează după cele 140 de ore de curs  îți vor da șansa să aplici pe cazuri reale, cunoștințele și abilitățile dobândite la curs. Astfel te asigurăm că înveți în mod eficient și util.

Responsabilități ale job-ului:

  • realizarea unei strategii a rețelei, incluzând proiectarea structurii acesteia, definirea și instalarea standardelor de durată ale sistemului
  • gestionarea capacității și auditul structurii rețelei IP și a echipamentelor existente
  • administrarea setărilor firewall în conformitate cu strategia de securitate
  • investigarea problemelor de rețea în mediile LAN și WAN
  • comunicarea cu inginerii și departamentul de management de proiect

1Care sunt certificările pe care le pot obține?

La fiecare nivel în parte, pe lângă certificarea pe care o primești la finalul absolvirii fiecărui curs, vei putea să obții un certificat de absolvire a nivelului, astfel- Entry: SRSA (Savnet Routing & Switching Analyst), Intermediate: SRST (Savnet Routing & Switching Technician), Advanced: SRSE (Savnet Routing & Switching Engineer).

2Certificările sunt recunoscute?

Oricare ar fi nivelul la care te afli, vei primi o certificare de absolvire a fiecărui curs în parte. De asemenea, certificarea de absolvire a nivelului este recunoscută de companiile noastre partenere în vederea angajării.

3Cum pot parcurge fiecare nivel?

Cele 3 niveluri disponibile- Entry, Intermediate și Advanced- trebuie urmate pe rând, astfel încât fiecare nivel presupune cunoașterea informațiilor din nivelul anterior. Altfel spus, nu vei putea parcurge nivelul Intermediate dacă nu ai cunoștințele pe care ți le oferă nivelul Entry. Parcurgerea efectivă a unui nivel înseamnă absolvirea fiecărui curs specific nivelului respectiv.