Routing & Switching Engineer – Savnet Training Center
Routing & Switching Technician 
25/04/2021
Radio Analyst
26/04/2021
Career Path: TELECOM
Nivel: ADVANCED

Certificare SRSE – Savnet Routing & Switching Engineer

Advanced este al treilea din seria celor 3 niveluri de cunoștințe stabilite pentru a putea obține un job în Telecom cu specializarea Routing & Switching. Acest modul este dedicat în mare parte - 105 ore - cursului Cisco CCNP, urmat apoi de Intro în Linux - 51 de ore.


Trainerii noștrii au experientă practică si certificări internaționale, iar prin pregătirea lor o să-ți fie alături să te învețe și să te îndrume în tot procesul de dobândire a certificării. Pe lângă multitudinea de informații teoretice, aceste cursuri îți vor dezvolta și multe competențe soft: o gândire analitică, axată pe soluții, comunicare în echipă, oferirea de feedback constructiv.

Certificarea SRSE îți dă garanția că ești foarte bine pregătit și vei face față provocărilor din acest domeniu, indiferent de compania la care alegi să lucrezi.

Responsabilități ale job-ului:

  • realizarea unei strategii a rețelei, incluzând proiectarea structurii acesteia, definirea și instalarea standardelor de durată ale sistemului
  • gestionarea capacității și auditul structurii rețelei IP și a echipamentelor existente
  • administrarea setărilor firewall în conformitate cu strategia de securitate
  • investigarea problemelor de rețea în mediile LAN și WAN
  • comunicarea cu inginerii și departamentul de management de proiect

1Care sunt certificările pe care le pot obține?

La fiecare nivel în parte, pe lângă certificarea pe care o primești la finalul absolvirii fiecărui curs, vei putea să obții un certificat de absolvire a nivelului, astfel- Entry: SRSA (Savnet Routing & Switching Analyst), Intermediate: SRST (Savnet Routing & Switching Technician), Advanced: SRSE (Savnet Routing & Switching Engineer).

2Certificările sunt recunoscute?

Oricare ar fi nivelul la care te afli, vei primi o certificare de absolvire a fiecărui curs în parte. De asemenea, certificarea de absolvire a nivelului este recunoscută de companiile noastre partenere în vederea angajării.

3Cum pot parcurge fiecare nivel?

Cele 3 niveluri disponibile- Entry, Intermediate și Advanced- trebuie urmate pe rând, astfel încât fiecare nivel presupune cunoașterea informațiilor din nivelul anterior. Altfel spus, nu vei putea parcurge nivelul Intermediate dacă nu ai cunoștințele pe care ți le oferă nivelul Entry. Parcurgerea efectivă a unui nivel înseamnă absolvirea fiecărui curs specific nivelului respectiv.