Cloud Analyst – Savnet Training Center
Security Analyst
20/04/2021
Automotive Analyst
04/12/2013
Career Path: CLOUD
Nivel: ENTRY

Certificare SCA – Savnet Cloud Analyst

201 ore, plus un proiect practic și nenumărate experiențe frumoase - așa am descrie în câteva cuvinte parcursul tău în dobândirea certificării Savnet Cloud Analyst - SCA.  


Cloud Computing a devenit o componentă fundamentală pentru corporații și companii. Pornind de la giganții lideri: Microsoft, Amazon, Google, cloud computing definește peisajul tehnic. Fiind un domeniu în continuă expansiune, nevoia de specialiști în domeniu a crescut cu 50% în ultimii 5 ani. Companiile caută persoane cu certificări, iar noi la Savnet adaptăm conținutul cursurilor în funcție de cerințele de pe piață, deci cu atât mai mult o să fii un candidat redutabil. Certificarea SCA este o garanție că ești pregătit la nivelul cerințelor internaționale și îți va fi foarte ușor să găsești un job în acest domeniu. 

Responsabilități ale job-ului:

  • furnizarea de informații de proiectare
  • analizarea punctelor slabe și realizarea unor strategii de îmbunătățire a sistemului
  • planificarea, proiectarea și dezvoltarea unei aplicații pe Cloud
  • selectarea serviciilor Cloud adecvate pentru a proiecta și implementa o aplicație pe baza anumitor cerințe date

1Care sunt certificările pe care le pot obține?

La fiecare nivel în parte, pe lângă certificarea pe care o primești la finalul absolvirii fiecărui curs, vei putea să obții un certificat de absolvire a nivelului, astfel- Entry: SCA (Savnet Cloud Analyst), Intermediate: SCT (Savnet Cloud Technician).

2Certificările sunt recunoscute?

Oricare ar fi nivelul la care te afli, vei primi o certificare de absolvire a fiecărui curs în parte. De asemenea, certificarea de absolvire a nivelului este recunoscută de companiile noastre partenere în vederea angajării.

3Cum pot parcurge fiecare nivel?

Cele 2 niveluri disponibile- Entry și Intermediate- trebuie urmate pe rând, astfel încât fiecare nivel presupune cunoașterea informațiilor din nivelul anterior. Altfel spus, nu vei putea parcurge nivelul Intermediate dacă nu ai cunoștințele pe care ți le oferă nivelul Entry. Parcurgerea efectivă a unui nivel înseamnă absolvirea fiecărui curs specific nivelului respectiv.