Automotive Analyst – Savnet Training Center
Cloud Analyst
20/04/2021
Career Path: AUTOMOTIVE
Nivel: ENTRY

Certificare SAA – Savnet Automotive Analyst

Imaginează-ți că îți aduci contribuția la dezvoltarea mașinilor electrice, că schimbi lumea prin inovațiile extraordinare care se desfășoară în industria automotive.


Un job în Automotive presupune lucrul cu software-uri speciale care au nevoie de o analiză aprofundată pentru dezvoltare și care se ocupă cu estetica și performanțele tehnice ale vehiculelor. Ingineria auto este una dintre cele mai interesante, provocatoare și satisfăcătoare cariere. Dacă adăugăm salariile mari din domeniu și aplicabilitatea internațională a job-ului, cu siguranță o să te intereseze să dobândești certificarea SAA - Savnet Automotive Analyst.

Cele peste 160 de ore de teorie și practică te vor pregăti pentru prima treaptă în domeniul automotive. Entry este primul din seria celor 2 niveluri de cunoștințe stabilite pentru a putea obține un job în Automotive.

Responsabilități ale job-ului:

  • dezvoltarea și implementarea unor proceduri de testare
  • construirea unor prototipuri de componente pentru efectuarea testelor în vederea creșterii performanței
  • afolosirea unor software-uri specializate pentru modelare computerizată
  • crearea unei strategii de îmbunătățire în conformitate cu feedback-ul clienților

1Care sunt certificările pe care le pot obține?

La fiecare nivel, pe lângă certificarea pe care o primești la finalul absolvirii fiecărui curs, vei putea să obții un certificat de absolvire a nivelului, astfel - Entry: SAA (Savnet Automotive Analyst), Intermediate: SAT (Savnet Automotive Technician).

2Certificările sunt recunoscute?

Oricare ar fi nivelul la care te afli, vei primi o certificare de absolvire a fiecărui curs în parte. De asemenea, certificarea de absolvire a nivelului este recunoscută de companiile noastre partenere în vederea angajării.

3Cum pot parcurge fiecare nivel?

Cele 2 niveluri disponibile- Entry și Intermediate- trebuie urmate pe rând, astfel încât fiecare nivel presupune cunoașterea informațiilor din nivelul anterior. Altfel spus, nu vei putea parcurge nivelul Intermediate dacă nu ai cunoștințele pe care ți le oferă nivelul Entry. Parcurgerea efectivp a unui nivel înseamnă absolvirea fiecărui curs specific nivelului respectiv.