Practica de vară la Savnet
“...este ceva wow”


 

Descoperă-ți cariera. Dezvoltă-ți oportunități și protejează-ți viitorul.


Savnet Summer Practice 2021
Xperience the difference in the age of IoT


Deschide-ți mintea și creează-ți oportunitatea perfectă pentru tine

Vezi în jurul tău prieteni care au o carieră și câștigă foarte bine lucrând în IT sau Telecomunicații. Știi că ți-ar plăcea și ție și vrei să pui împreună pasiunea pentru un lucru bine făcut, răbdarea, dedicarea și dorința de a realiza ceva extraordinar. Dar IT-ul e atât de vast și nu esti sigur de specializarea pe care să o alegi.

Viitorul poate începe acum printr-un curs, dar o meserie se poate obține printr-o experiență educațională concepută și construită armonios pentru plăcerea pură de a învăța și de a te dezvolta. Astfel am construit stagiul de practică Savnet.


Din mâinile noastre în mâinile tale

Credem că performanța poate fi atinsă doar prin oameni care se pregătesc și evoluează permanent și știm că fiecare dintre noi are nevoie de susținere la început de drum.
Astfel, îți garantăm una dintre cele mai bune experiențe educaționale, care să-ți aducă noi oportunități: un început de carieră în lumea IT & Telecom, o nouă specializare, posibilitatea de a te perfecționa dacă lucrezi deja în IT & Telecom sau de a începe lucrarea de licență.


Rețeta sentimentului unui lucru nou bine făcut

În cadrul stagiului de practică începem prin reluarea cunoștințelor de Python, Linux și Networking din facultate, la care adăugăm multe noțiuni noi și ne creăm, prin lucru în echipe, laboratoare și proiecte în centrele de date Savnet Group locale sau pe resursele din Cloud, o infrastructură de telecomunicații pe care apoi o automatizăm, pentru a înțelege interoperabilitatea între tehnologiile de telecomunicații și automatizarea lor. Vom cunoaște oameni de succes, vom înțelege mai bine angajatorii și nevoile lor și ne vom asigura că ai toate condițiile să-ți construiești competențele necesare angajării entry-level în Cloud, Networking și Cyber Security. Vom parcurge împreună una din cele mai frumoase și productive experiențe, în care vom îmbina munca orientată pe rezultate și distracția, ne vom redescoperi unii colegi și vom închega noi prietenii. Vara va trece într-o clipă și, fără să realizăm, când toamna va veni, vom ajunge pe o potecă pavată cu multe cunoștințe, oportunități și sete de a cunoaște mai mult, pregătiți și încrezători în orice va urma.

Pe ce tehnologii vom lucra


Telecom IP – Cisco
Linux
Securitate cibernetică
Python


Cui ne adresăm


Studenților de la Electronică, Telecomunicații, Automatică și Calculatoare, Informatică și Matematică-Informatică
Acceptanța va fi în ordinea înscrierilor și după analiza competențelor fiecăruia conform formularelor de evaluare a cunoștințelor


Cât timp vom petrece împreună


6 săptămâni, din 10 iulie până în 28 august


Cum promovez practica


Finalizez proiectul de integrare a cunoștințelor cu grupa mea
Documentez experiența în caietul de practică pe care urmeză să-l predau la facultate

8 Beneficii


pentru care sigur o să vrei să faci practica de vară la Savnet


Vei învața după programe
recunoscute internaționalVei avea parte de traineri dedicați,
printre care 1 x Top 10 % Cisco CCNA
la nivel global, cu experiență
în peste 15 țăriVei folosi
routere, switchuri, servere,
sisteme de emulare, simulare și
sisteme virtualizate SavnetVei putea obține certificate IT
recunoscute internaționalIți vei dezvolta noi oportunitățiIți vei construi cele mai
importante competențe IT
necesare în era IoTVei cunoaște studenți noi cu care vei avea ocazia să lucrezi în echipă și să legi noi prieteniiO să te distrezi :)Practică Pe Bune


La Savnet faci practică pe bune :) deci programul este unul serios, cu implicare din partea noastră, dar și a ta. Îți garantăm experiențe utile, care te vor ajuta să faci primul pas în cariera ta viitoare.


Durata: 6 săptămâni
Orar: 9 - 5 PM, 1 h pauză de masă
Certificate recunoscute internațional
Platformă de e-learning
Laboratoare, proiecte, simulări
Lucru în Cloud
Team work & team spirit
Oportunități de angajare & de lucrări de licență

Te-ai decis că vrei să trăiești
experiența de vară la Savnet?


Dacă ești student la Electronică, Telecomunicații, Automatică și Calculatoare, Informatică și Matematică-Informatică - mai ai doar un singur pas de făcut: înscrie-te!
Pentru că ne dorim studenți care dau dovadă de implicare și interes față de stagiul de practică, locurile sunt limitate și se completează în ordinea primirii formularului de înscriere, deci grăbește-te! Lucrurile bune se termină repede, dar sunt “delicioase” :))Știm că ești convins să aplici!


Pentru cei care mai ai un mic semn de întrebare:
Oare o să-mi placă? Oare o să fie utilă pentru mine?


 

Povestea de practică de la Savnet
în câteva imagini


Ești pe mâini bune

  • Livrăm meserii, nu doar cursuri
  • împreună de 9 ani
  • 9000+ ore livrate
  • 91.6% feedback pozitiv